Wad een super ervaring!
- De Vos -2015
klipper/logger
Zeemeeuw
Nederlands Deutsch

Sail 2015

Met uw gezelschap aanwezig zijn bij Amsterdam Sail is bijzonder, maar Amsterdam Sail meemaken aan boord van een traditioneel zeilschip is onvergetelijk! Rond het middaguur gaat u aan boord en vaart het schip uit

Met uw gezelschap aanwezig zijn bij Amsterdam Sail is bijzonder, maar Amsterdam Sail meemaken aan boord van een traditioneel zeilschip is onvergetelijk! Rond het middaguur gaat u aan boord en vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

 De evenementen vinden plaats van 19 - 24 augustus  2015

Vraag om een offerte voor een dagdeel mee te varen op ons zeilschip! U kunt ons bellen voor informatie..Of stuurt u ons een mailtje!

Bedrijven

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Bij Zeemeeuw reizen kunt u als bedrijfsuitje gaan zeilen in Friesland. Tijdens dit bedrijfsuitje kunt u zeilen over de Waddenzee en/of het IJsselmeer.

Bedrijfsuitje zeilen, een onvergetelijke ervaring!

Een origineel bedrijfsuitje voor jouw personeel, collega’s of zakelijke relaties? Kies voor een zeiltocht met zeilcharter de Zeemeeuw. Lekker actief genieten op de Waddenzee of het IJsselmeer. Het resultaat? Je haalt het maximale uit je team!

Actie op het water
Samen met de schipper en de bemanning leren wij jou en je collega’s zeilen. Na de kennismaking is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Gooi de trossen los, hijs de zeilen en leer navigeren! 

Voordelen bedrijfsuitje zeilen
Wat een bedrijfsuitje zeilen jou en je team oplevert? Genoeg:

  • Stimuleert samenwerken
  • Nieuwe energie opdoen
  • Versterkt het teamgevoel

En een personeelsuitje met zeilschip de Zeemeeuw is natuurlijk heel gezellig!

Alles kan!

Voor een bedrijfsuitje zeilen bieden wij je vele mogelijkheden:

Hiermee haal je het maximale uit je team! Ieder bedrijfsuitje stellen wij in overleg met jou samen.

Veel meer dan alleen zeilen
Ook rond het IJsselmeer en op de Waddeneilanden valt genoeg te beleven:

  • Actief zeilen op het strand
  • Fietstochten door de ongerepte duinen
  • Ontdek het Wad tijdens Wadlopen

Bedrijfsuitje zeilen op maat
Samen met jou organiseren wij een bedrijfsuitje zeilen dat helemaal bij jouw bedrijf past. Mail naar info@zeemeeuwreizen.nl of bel 06 – 51 45 60 70.


Familie en gezin zeilen..

Met de hele familie.. of vrienden een weekendje weg!

Ga er even helemaal tussenuit met een weekend zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer. Het perfecte moment om tijd door te brengen met je familie en vrienden. Onze zeiltochten zijn er voor jong en oud en worden helemaal naar jullie wensen samengesteld.

Voor jong & oud
Zeilcharter de Zeemeeuw is een ideaal schip voor families met kinderen voor een weekend zeilen. Ons schip is veilig voor de kleinsten en de wat ouderen. Want dankzij de unieke en hoge zeeverschansing zijn de zijkanten van het dek dicht. En in de kuip zit je lekker beschut.

Zeilen & meer
Tijdens het zeilen valt er genoeg te ontdekken en te beleven. We gaan bijvoorbeeld naar het strand. Of we bezoeken het opvangstation van de zeehonden. Hebben jullie andere wensen? Laat het ons weten! Want het programma stellen we altijd in overleg met jullie samen.

Comfortabel slapen
De slaaphutten in scheepssfeer zijn van alle gemakken voorzien. Geen zin in gesleep met volle tassen? Kies voor onze linnenservice.Een opgemaakt bed en zachte handdoeken liggen dan voor jullie klaar.

Boek nu een weekendje zeilen
Neem snel en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.


5-daagse / midweek zeilen

Combineer het zeilen in Europa's grootste natuurgebied met een sportieve activiteit op een van de Waddeneilanden.

Ook een ontspannen zeiltocht over de Waddenzee of het IJsselmeer? Trek er een midweek of week met je familie en vrienden op uit. Zeilcharter de Zeemeeuw verzorgt de zeilvakantie van jullie dromen.

Zeilen en meer
Geniet samen met familie en vrienden van de zon, water, wind en schitterende uitzichten vanaf het dek. Naast zeilen op de Waddenzee en het IJsselmeer zijn er genoeg activiteiten om te ondernemen:

  • Wadlopen
  • Surfen
  • Mountainbiken

Het programma voor een midweek of week zeilen stemmen we helemaal met jullie af.

Leren zeilen & navigeren
Wel of geen zeilervaring: iedereen is welkom aan boord van zeilschip de Zeemeeuw. Onze bemanning vertelt en leert jullie alles over zeilen. Leren navigeren? Dat kan ook!

Catering aan boord
Echt genieten doen jullie met de complete cateringservice aan boord van de Zeemeeuw. Ontbijt, lunch, diner en borrel: onze scheepskok verzorgt het allemaal. Of ga zelf koken in de kombuis. Deze is voorzien van alle nodige apparatuur.

Boek nu jullie ultieme zeilvakantie
Voor een zeiltocht op het IJsselmeer en de Waddenzee van 7 dagen of 2 weken wordt het programma natuurlijk uitgebreid. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.Contactgegevens

Stationsplein 3
1601 EN Enkhuizen
Nederland

T. +31 228 - 31 21 33
F. +31 228 - 31 44 18
E. info@hollandsail.nl